Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΣκιαΓράφω

Δείτε το βιογραφικό της κα Σάννυ Χατζηαργύρη:
http://mpanalisis.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html
Συνέντευξη με την κα Σάννυ Χατζηαργύρη






1. Τι σημαίνει για εσάς το
Sunny side of the Razor («φωτεινή πλευρά της λεπίδας»)?

Η ιδέα ότι ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται να αντιμετωπίσει τον πόνο του και να τον αποφεύγει συνέχεια με διάφορα τεχνάσματα. Γιατί μόνο όταν τον αντιμετωπίζει μετά αυτός φεύγει και μπορεί να ζήσει πραγματικά την χαρά που θα αναδυθεί. Αλλιώς τον κουβαλάει πάντα μαζί του. Το “Sunny side of the Razor” είναι η μεταφορά αυτής της ιδεολογίας.

2. Τι μήνυμα θέλετε να περάσετε μέσα από τα τραγούδια σας?

Κυρίως την γκάμα αυτής της ιδεολογίας.

3. Τι είναι αυτό που σας εμπνέει και γράφετε τα τραγούδια σας?

Τα πάντα…..

4. Πως θα ορίζατε, ή πως θα ερμηνεύατε την εποχή του νέου κύματος με την είσοδο πολλών ελληνικών συγκροτημάτων στην ελληνική μουσική?

Ελπιδοφόρα!

5. Οι Bon Jovi ξεκίνησαν ως support group σε συναυλία των Scorpions, σας περνάει ποτέ από το μυαλό ότι αν τελικά είστε εσείς το support group των Red Hot Chili Peppers θα αρχίσει και για το συγκρότημα μια μεγάλη καριέρα?

Wow! Δεν το ήξερα αυτό για τους Bon Jovi. Μας ανέβασε ψυχολογικά πολύ αυτή η ερώτηση. Τώρα μας περνάει από το μυαλό!

6. Αν υπήρχε μηχανή του χρόνου θα τολμούσατε να πάτε ένα «ταξιδάκι» για το καλό του συγκροτήματος. Αν ναι, που θα θέλατε να πάτε στο παρελθόν, στο μέλλον η κάπου αλλού?

Ίσως θα ήθελα να πάω πίσω, πολύ πίσω, στην ανάγκη του πρώτου ανθρώπου να εκφραστεί με μουσική. Γιατί εκεί βρίσκεται όλη η ουσία και με τον καιρό, ιδιαίτερα στην εποχή μας, μπερδεύεσαι… Μπερδεύεσαι, ως προς το πως και το γιατί.

7. Μετανιώσατε ποτέ για την απόφαση σας να ασχοληθείτε επαγγελματικά  με την υποκριτική?

Ο Χριστός και ο Απόστολος! Όχι βέβαια :) Για τους πραγματικούς καλλιτέχνες δεν είναι απόφαση. Είναι ανάγκη και λύτρωση.

8. Συμμετείχατε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ τις δεκαετίας, στο S1ngles. Ποία είναι τα κοινά σημεία του ρόλου με τον πραγματικό σας χαρακτήρα?

Αισιοδοξία και τρέλα.

9. Πως αντιμετωπίζεται την αναγνωρισιμότητα που έχετε από τον κόσμο?

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του Διάσημου και του Αγαπητού. Επειδή το πρώτο δεν με αφορά καθόλου, χαίρομαι αφάνταστα όταν εισπράττω το δεύτερο.

10. Διαβάσαμε ότι διδάσκετε υποκριτική στο studio 500. Είναι πρώτη φορά που κάνετε κάτι τέτοιο και αν ναι πως σας φαίνεται ο ρόλος της δασκάλας?

Είναι η πρώτη φορά, αλλά η ποιότητα της μόρφωσης που έχω δεχτεί πρώτα από τη γιαγιά μου, την μεγάλη ηθοποιό Ελένη Χατζηαργύρη και μετά από τον Μέντορα μου, τον Μilton Katselas στην Αμερική, το καθιστά μία πολύ φυσική διαδικασία για μένα, ως προς την απόδοση, και ακολούθως ως αποτέλεσμα για τους μαθητές μου. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στον κόσμο.

11. Ποία είναι η συμβουλή που έχετε να δώσετε στους νέους ηθοποιούς που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους στην υποκριτική?

Το τι κάνεις δεν έχει τόση σημασία όσο το πως το κάνεις. Οι πραγματικές «καριέρες» χτίζονται με τα ΟΧΙ, σε καμμία περίπτωση με τα ΝΑΙ, που συνήθως σημαίνει ότι κάνω ό,τι τύχει, όπως τύχει απλώς για να «φαίνομαι», να υπάρχω στο «προσκήνιο».γενομαιι τοση σημασια οσοςνται με τα ΟΧΙ και οχι τα ΝΑΙ, δηλαδη κανω οτι λαχει οπως λαχει απλα για να και μετα απο τον μεντορα μ

12. Τέλος πιστεύετε ότι ο ηθοποιός γεννιέται ή γίνεται?

Και τα δυο, δεν έχει σημασία, η πρόθεση είναι αυτή που καθιστά τον πραγματικό ηθοποιό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και μέσα από το blog μας τη κα Σάννυ Χατζηαργύρη για την συνέντευξη που μας παραχώρησε. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο διαγωνισμό που συμμετέχει, για την ανάδειξη του συγκροτήματος που  θα «ανοίξει»   την  συναυλία των Red Hot  Chili Peppers!

Η επιμέλεια της συνέντευξης έγινε με την αμέριστη βοήθεια του Παναγιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: